Specialemballage i Ludvika

Bergslagens Träcenter AB

Företaget startades 2004 och har idag 10 skickliga medarbetare. Vi strävar efter att tillgodose industrier och företag med specialbeställda träemballage, trälådor, lastpallar m.m.

  • träemballage
  • emballage
  • lastpallar
  • specialpallar modell större
  • industriemballage i trä
  • vaggor och viss inredning i lådorna
Kontakt & Öppettider

Produkter

Med stor kapacitet och kunskap tillverkar vi träemballage som är måttanpassade från våra kunders önskemål och behov. Vi har lång erfarenhet av tillverkning och har förtroendet att leverera speciallösningar för en av de största industriaktörerna på marknaden. Våra kunder kommer vanligtvis från tillverkningsindustrin.


Allt virke är certifierat/KD-märkt. 


För export utanför EU krävs det att emballage är godkända enligt ISPM 15, en internationell standard för behandling och märkning av emballage. Det innebär att träemballage ska vara behandlat genom uppvärmning eller gasning för att eliminera eventuella skadegörare. Allt vårt emballage är ISPM 15 klassat.

Specialemballage

Bergslagens Träcenter AB levererar de bästa lösningar när det gäller specialemballage. Vår stora kunskap och erfarenhet innebär att vi kan snabbt ta fram ett emballage som passar just ert behov. Stora emballage tillverkar vi oftast i råspont som vi bandar ihop vilket ger en enormt slitstark och säkert slutprodukt. Speciellt anpassat för tyngre och större produkter.

Lastpallar

Måttanpassade för just era behov. Kontakta oss direkt så tar vi fram rätt produkt för er. Ring 0240-203 97.